Informații viză Rusia și Bielorusia

Pentru vizele de Rusia si Bielorusia ne sunt necesare: pasapoartele cu minim 2 pagini libere consecutive pentru viza, cu termen de valabilitate mai mare de 6 luni, de la data expirarii termenului de valabilitate al vizei. Acestea se vor trimite fizic la sediul Hello Holidays din Bucuresti, Str. Barbu Vacarescu nr. 111, sector 2, insotite de 4 foto cu dimensiunea de 3.5×4.5 cm, fara ochelari, pe fond alb si cu imagine clara, nu mai vechi de 6 luni.

La acestea se adauga formularele de viza completate si semnate. In clipa in care vom receptiona urmatoarele informatii despre pasageri – Nume si Prenume exact ca in pasaport, data si locul nasterii, serii si numere de pasaport, data de emitere si expirare, cat si locul de emitere, adresa de domiciliu, numar de contact, profesie, denumire angajator, functie, numar de contact de la birou, email de acasa si de la birou, ultimele studii absolvite si unitatea de invatamant vom completa formularele de viza si le vom transmite catre dvs.pentru a fi semnate si returnate.

Pentru calatoria in Rusia si Bielorusia pasagerii trebuie sa detina o asigurare medicala, cu suma minima de asigurare de 30.000 Euro, valabila pe intreg teritoriul Federatiei Bieloruse si a Federatiei Ruse. Asigurarea se poate emite la orice asigurator sau de catre agentia noastra contra cost.

Fisiere atasate